Voorlichtingsbijeenkomst Opleiding W-Installatiemonteur (Loodgieter) met garantie op betaald werk.

29-01-2019 0 reacties

Wil jij graag aan de slag en ben je op zoek naar een leuke baan met een goede toekomst? Ben jij gemotiveerd en heb jij enige affiniteit met techniek? Dan moet je het onderstaande zeker even lezen!

Wat gaan wij doen?
Start: dinsdag 5 maart 2019.

Wij gaan een groep werkzoekenden opleiden tot W-Installatiemonteur (loodgieter). Dit gaan we doen in een periode van 9 weken, met daarin dagen theorie & prakijk en dagen stage. Geen moeilijke stof uit dikke boeken, maar uitleg in Jip & Janneke taal en daarna toepassen, toepassen en nog eens toepassen. Je behaalt naast een heus TSH-certificaat ook het certificaat basisveiligheid VCA. Na de basisopleiding van 9 weken volgt er een proefplaatsing van 360 uur, waarin je aan de hand van een ervaren vakkracht aan de slag gaat. Na deze 360 uur ben je klaar voor het grote werk en ligt er betaald werk voor je klaar. Een aantal vooraanstaande installatiebedrijven uit Emmen is op zoek naar nieuw opgeleide, gemotiveerde medewerkers en willen bij gebleken geschiktheid en getoond goed gedrag graag met jou de toekomst in!

Het werk van een W-Installatiemonteur (Loodgieter).
Als monteur Installatietechniek werk je bij een bedrijf dat werktuigbouwkundige en sanitaire installaties aanlegt, onderhoudt, repareert en wijzigt. Je helpt bij de aanleg van installaties voor gas, water, centrale verwarming, ventilatie, riolering, brandbestrijding en hemelwaterafvoersystemen. Als monteur Installatietechniek werk je op verschillende locaties, bijvoorbeeld bij de bouw of het onderhoud van woonhuizen, maar ook in de utiliteitsbouw (zoals scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen).

Wat kun jij van ons verwachten op dinsdag 5 februari 2019?
Je mag van ons verwachten dat wij laten zien hoe leuk het werk van een loodgieter is en ook hoe trots een loodgieter is op zijn werk. Er is een ervaren loodgieter aanwezig, die een demonstratie geeft en die jij ook de nodige vragen kunt stellen. Daarnaast mag jij het zelf ook proberen. Aan het eind van de voorlichtings-bijeenkomst kun je een interesseformulier invullen en daarna gaan wij graag in gesprek. Pak jij je kans?
Meld je dan zo snel mogelijk aan.

Wat verwachten wij van de deelnemers aan de opleiding?
Met name een brok gemotiveerdheid en ambitie. Ambitie om tijd en energie in jezelf te investeren, om een leuk beroep te leren én om daarna ook daadwerkelijk aan de slag te gaan! Je moet de Nederlandse taal redelijk beheersen, klantvriendelijk zijn, lichamelijk in orde zijn, enige affiniteit met techniek hebben, iets een beetje een Handige Harry zijn.

Aanmelden?
Ben jij geïnteresseerd en pak jij je kans?
Meld je dan zo snel mogelijk aan bij k.levinga@menso-emmen.nl. De voorlichting zal plaatsvinden bij TSH Emmen, Tweede Bokslootweg 6 te Emmen op dinsdag 5 februari 2019 van 14.00 - 15.00 uur. Na jouw aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van jouw komst.

 

 

0  reacties