Opnieuw Harrie-training succesvol afgerond!

05-10-2017 576 keer bekeken 0 reacties

Afgelopen dinsdag namen 13 enthousiaste deelnemers hun Harrie-certificaat in ontvangst! Het WSP Drenthe biedt werkgevers uit de de regio de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan de Harrie Helpt-training. Inmiddels hebben ruim 30 werkgevers uit de regio de Harrie-training gevolgd.

Harrie staat voor: hulpvaardig, alert, realistisch, rustig, instuerend en eerlijk. Dit zijn de termen waarmee de werkgevers aan de slag gaan om medewerkers met een arbeidshandicap op de werkvloer te begeleiden. Inmiddels hebben 30 werkgevers uit de Arbeidsmarktregio Drenthe hier aan meegedaan. De training wordt aangeboden aan werkgevers door het Werkgeversservicepunt Drenthe (WSP).


Iedereen een kans op de arbeidsmarkt

Het mes snijdt met de training aan twee kanten; werkgevers krijgen door mee te doen aan deze training tools in handen en medewerkers profiteren op de werkvloer van professionele begeleiding! Zo kunnen werkgevers mensen met een arbeidsbeperking een kans geven op de arbeidsmarkt.  

 

Een acht!

De reacties op de training zijn erg positief! Werkgevers waarderen de praktische werkwijze die ze gedurende de training leren. Ze kunnen direct in de praktijk aan de slag. Daarom krijgt de training van de cursisten een acht! De verwachting is dat er de komende periode nog meer training worden georganiseerd in de Arbeidsmarktregio Drenthe.

 

Wilt u meer weten over de Harrie-training? Of wilt u ook deelnamen aan de training? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! 

0  reacties