Talenten voor Drenthe

20-06-2018 532 keer bekeken 0 reacties

Weet je nog niet waar je wil werken? Ga dan met ons mee op bedrijfsbezoek!

Er zijn heel veel bedrijven en heel veel beroepen. Hoe weet je nou of een bedrijf leuk is om te werken en welk werk past bij jou? Vraag jij je dat ook af? Ga dan op dinsdag 26 juni 2018 met ons mee op bezoek bij verschillende bedrijven.

Rondkijken in bedrijven
Verschillende bedrijven geven jou speciaal de mogelijkheid om rond te kijken wat ze doen en of dat werk is dat bij jou past. Elk bedrijf dat je bezoekt geeft een korte presentatie en vervolgens krijg je een rondleiding door het bedrijf.

Aanmelden
Ga je mee? Leuk! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@wspdrenthe.nl. Vermeld hierin dat je graag mee wil op 26 juni 2018. Vergeet niet je naam en telefoonnummer erbij te zetten. Na je aanmelding krijg je informatie over de bedrijven en kun je aangeven bij welke bedrijven je op bedrijfsbezoek wil.

Goede voorbereiding is het halve werk
Zorg wel dat je je goed voorbereidt op deze dag. We hebben in het kort informatie over de verschillende bedrijven op een rij gezet. Bezoek de websites van deze bedrijven en kijk eens wat ze doen. Veel bedrijven presenteren zich ook met een film; dat geeft je alvast een goed beeld. En zoals het bedrijf zich op z’n best presenteert aan jou, presenteer jij je natuurlijk op je best aan het bedrijf: goed verzorgd en netjes.

 

0  reacties