JAARCONFERENTIE NATIONAAL TECHNIEKPACT 2018.

15-05-2018 427 keer bekeken 0 reacties

TECHNIEK VERBINDT! 18 JUNI 2018 | TT IN ASSEN

Energietransitie, digitalisering en de toenemende invloed van technologische ontwikkelingen in andere sectoren legt een grote druk op de vraag naar goed opgeleide technici. Hoe richten we een duurzame arbeidsmarkt in waarin onder meer goede scholing, voldoende toestroom van werknemers en bereidheid van mensen om te veranderen van positie, baan of werkgever centraal staan. Hoe zorgen we er samen voor dat iedereen gelijke kansen heeft op de arbeidsmarkt, zowel nú als in de toekomst?

Vanaf de vroegste jeugd tot werknemer: in Noord-Nederland laten partijen in diverse projecten op het snijvlak van bijvoorbeeld duurzame (groene) energie, smart industry, toekomstbestendige landbouw en innovatieve zorg zien dat techniek verbindt!
 
Landsdeel Noord nodigt u daarom van harte uit voor de Jaarconferentie 2018 van het Nationaal Techniekpact op maandag 18 juni bij de TT in Assen.
 
Het Techniekpact bestaat vijf jaar. Tijdens de jaarconferentie staan we stil bij de tomeloze inzet die binnen de regio’s is getoond en de prachtige resultaten die hierdoor tot stand zijn gekomen. Met techniek als motor voor nieuwe kansen en nieuwe verbindingen presenteren we samen met de betrokken bewindspersonen de ambities voor de toekomst.

Ga nu in hoogste versnelling naar het aanmeldformulier, meld u aan en laat u tijdens de jaarconferentie inspireren door één van de inspiratiesessies, een workshop of bezoek de pitboxen die speciaal voor de jaarconferentie zijn ingericht als inspiratiemarkt.

Denk, leer en doe mee!

Informatie over het programma of aanmelden kan via de website: https://bit.ly/2I3z0xH

 

0  reacties